Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Aile Danışma Merkezi” önerildi

 Aile Danışma Merkezi” önerildi

Erdek Kent Konseyi, Kadın ve Aile Komisyonu” üyesi ve Erdek Tüketici Derneği Başkanı Hatice Kirazoğlu, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yardım amacıyla çalışmalar yapılması gerektiğine dikkati çekti.

Erdek Kent Konseyi, “Kadın ve Aile Komisyonu” üyesi ve Erdek Tüketici Derneği Başkanı Hatice Kirazoğlu, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yardım amacıyla çalışmalar yapılması gerektiğine dikkati çekti. Konseyin Ocak ayı toplantısında hazırladıkları raporu okuyan Kirazoğlu, “Hem yaşlılara bakım, hem de bebek ve çocuk bakımı konularında, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle sertifikalı eğitim programları açılmalıdır” dedi. Erdek’te, turizm ara elemanına büyük gereksinim duyulması nedeniyle bu konuda eğitim programları düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Kirazoğlu, şunları söyledi:
“İlçemize ayrıca, eğitim ve rehabilitasyon amaçlı bir Aile Danışma Merkezi kazandırılmalıdır. Bu arada, son yıllarda öncelikle gençlerimizi tehdit eden uyuşturucuyla mücadele için eğitici çalışmalara önem verilmelidir. Erdek, Sanat ve Kültür Evi’yle buluşturulmalıdır. 2-3 katlı bu yerde çeşitli sanatsal çalışmaların gerçekleşebileceği atölyeler bulunabilir. Bu binada ayrıca sinema günleri düzenlenebilir.”



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı